2021-09-20 14:54:37• hírek • Fizetett tartalom

Minőségi zöldségfelhozatallal várja a szatmári vásárlókat Nagy Endre és családja

A szatmáriak számára már biztosan nem kell bemutatnunk az érmihályfalvi Nagy Endrét és családját, hiszen Károlyi úti standjuknál a teljes szezon alatt kiváló minőségű, frissen leszedett görög- és sárga dinnyével álltak a vásárlók rendelkezésére. S noha szeptember végén, október elején egy időre búcsút inthetünk sokak kedvenc nyári csemegéjének, még mindig érdemes felkeresni Nagy Endre standját, hiszen első osztályú zöldségfelhozatallal is várják a vásárálókat.

A West Medica Klinika mellett található stand kínálatában nagyon népszerűek a különféle paprikák: nagy igény mutatkozik a zakuszkának és savanyúságnak is tökéletes kápiapaprikára, a tölteni való paprikára, és sokan keresik a pritamin, más néven gogos- vagy paradicsompaprikát is. Mindezeken túl olyan különlegességeket is lehet náluk találni, mint a félcsípős almapaprika vagy épp a csipős paprika. Annak érdekében pedig, hogy megkönnyítsék mindazok helyzetét, akiknek idő- vagy eszközhiány miatt nem tudják saját konyhájukban előkészíteni a paprikát, Nagy Endrééknél akár darált formában is meg lehet vásárolni a szükséges mennyiséget.



A többféle paprikán túl természetesen kiváló padlizsán- és paradicsomfelhozatallal is rendelkeznek, mi több, akár fürtös cherry paradicsomot is lehet náluk találni. Egy szó, mint száz: azok, akik szívesen készítenének télire néhány üveg zakuszkát vagy savanyítanának egy kis paprikát, keressék bizalommal Nagy Endre és családja standját, hisz első osztályú, saját maguk által termesztett zöldségekkel várják a vásárlókat.


De az is forduljon bátran Nagyékhoz, aki a télre való felkészülés helyett még egy kicsit visszaidézné a nyarat is, hiszen a 2021-es idény utolsó egy-két hetében is tudnak ízletes görög- és sárga dinnyével szolgálni. Nagy Endre és családja reggeltől estig a szatmári Károlyi úton, a Kaufland és a West Medica Klinika között várja mindazokat, akik helyi termesztésű, friss zöldséget vagy dinnyét vásárolnának.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: